За Нас

Кредит Инс е търговското наименование на консултантска агенция „Кредит Инк.” ЕООД, създадена в началото на 2009г. и „Кредит Инс България“ ЕООД. Основен предмет на дейност е предоставянето на консултантски услуги в областта на  кредитирането, посредничеството и договарянето на кредити в интерес и полза на клиента.

Екипът на компанията е сформиран от професионални финансови консултанти, които следва да отговарят на целите и задачите които си поставя фирмата – професионално обслужване, лоялност към партньорите, максимална финансова изгода за клиентите. Нашите финансови консултанти са ваши лични финансови съветници, които познавайки спецификата на личната ви финансова ситуация в детайли ще съдействат за намирането на точното решение за Вас. Затова ние от Кредит Инс държим финансовите консултанти, които работят с нас да са максимално близо до клиентите.

Ръководството на компанията ни отчита, че през последните години нараства неяснотата в условията на предлаганите на финансовия пазар кредитни услуги. В тази ситуация кандидатите за кредит изпитват все по-голяма нужда от компетентен съветник, който да внесе яснота, да даде насоки и да е съпричастен с процеса на кандидатстване за кредит, т.е да облекчи тромавата, скъпа и трудна задача по намирането на финансиране.

Въпреки своята иновативност за България, услугите на кредитните консултанти са добре познати и масово използвани в развитите страни. Хората все повече осъзнават необходимостта от професионален съвет и помощ при вземането на решение за теглене на кредит. В подкрепа на това говори факта, че в някои страни договорените от кредитни консултанти сделки достигат 60% от общия размер на отпуснатите кредити.